Menu

Menu

ForsideProdukterReferencerOm RubaninfoKontaktBrugervejledningSupportBestyrelseForretningsorden
NRUI
Foto:

Nyt fra Fodbold

Ny træner til 1. holdet, Henrik Nielsen fra Grindsted

Hej Næsbjerg
En ny sæson står snart for døren for byens fodboldhold. Ovenpå en sæson hvor oprykningen glippede for klubbens 1. hold i allersidste spillerunde, er holdet klar til at tage revanche efter jul.
Vi har ansat en , som senest har trænet i Ansager.
Vi mangler dog en holdleder som kan hjælpe træneren / spillerne i forbindelse med holdets kampe. Det er et "job" som vores allesammens Theodor tidligere har haft i mange år og sidenhen har flere personer, herunder Allan Refslund Sørensen haft det. Man får et rigtig godt sammenhold med spillerne og trænerne, og der er altid garanti for højt humør i omklædningsrummet.
Man vil skulle tage med til kamp (halvdelen på hjemmebane) 1 gang om ugen og hjælpe Henrik med de praktiske ting i forbindelse med kamp - herunder fylde vand, holde styr på kegler, lægetaske, overtrækstrøjer mv.
Så kære Næsbjerg - hvis i sidder med en lille holdleder i maven eller rigtig gerne vil være en del vores fodboldklub og fællesskab, (og alderen / fysikken måske ikke er til det længere :) ) så sig til, så kan vi eventuel drøfte det over et møde eller på telefonen.
På vegne af seniorfodboldudvalget.
Kasper

heidi